sodyum ascorbate için ürünler (5)

Potasyum sorbat

Potasyum sorbat

Potasyum sorbat, yüksek etkili, güvenli ve toksik olmayan bir gıda koruma maddesidir. Potasyum sorbat, piyasada bulunan birçok koruyucu maddeden biri olmasına rağmen, zararsız ve çok yönlü olması nedeniyle en iyilerinden biridir. Potasyum sorbat çoğunlukla sentetik olarak üretilmektedir. Tat ve koku içermeyen bir tozdur. FDA'ya göre, vücutta su ve karbondioksite ayrıştığı için kullanımı güvenli kabul edilmektedir. Sınırlamalarla birlikte kozmetik ürünlerde kullanılmasına izin verilen koruyucu maddeler listesinde yer almaktadır. Nihai üründeki maksimum izin verilen konsantrasyonu %0,6'dır ve bu, sorbik asit olarak hesaplanmaktadır. Asidik bir ortamda en iyi şekilde çalışır, aksi takdirde özellikleri çok daha zayıftır.
Sodyum askorbat E301 - Gıda katkı maddeleri

Sodyum askorbat E301 - Gıda katkı maddeleri

Sodyum askorbat E301 - Gıda katkı maddeleri
Sodyum Klorür (Masa Tuzu)

Sodyum Klorür (Masa Tuzu)

Sodyum klorür, klorürler grubuna ait inorganik bir kimyasal bileşiktir, hidroklorik asit ve sodyum tuzudur. Mutfak tuzunun, mutfak ve yol tuzunun ana bileşenidir. Tuz elde etme teknolojik süreci, tuzlu suyun termal yoğunlaştırılması ve bu sudan tuz kristalleştirilmesi işlemine dayanır. Doğada mineral bileşen olarak bulunur ve halit adı verilen tuz yatakları oluşturur. Sodyum klorür, karakteristik tuzlu bir koku ve tada sahip ince kristal beyaz bir toz halinde bulunur. Güçlü higroskopik özellikler gösterir. Foodcom tarafından sunulan ürün genetik olarak değiştirilmemiştir. Foodcom ayrıca anti-aglomerasyon maddesi içermeyen gıda tuzu da sunmaktadır.
Sodyum klorür

Sodyum klorür

Sodyum klorür, klorürler grubuna ait bir inorganik kimyasal bileşiktir; hidroklorik asit ve sodyum tuzudur. Sofra tuzunun, yemeklik tuzun ve yol tuzunun ana bileşenidir. Tuz elde etme süreci, tuzlu suyun ısıtılarak yoğunlaştırılması ve bu sudan tuzun kristalleşmesini içerir. Doğada, mineral bir bileşen olarak bulunur ve halit adı verilen kaya tuzu yatakları oluşturur. Sodyum klorür, karakteristik tuzlu bir koku ve lezzete sahip ince beyaz kristal toz halinde bulunur. Güçlü higroskopik özellikler sergiler. Foodcom tarafından sunulan ürün genetik olarak değiştirilmemiştir. Foodcom ayrıca, aglomerasyon önleyici maddeler içermeyen gıda kalitesinde bira yapım tuzu da sunmaktadır.